Nog 1 maand tot het feestje van het jaar! Mis het niet en bestel nu je tickets. Dagtickets voor alle dagen, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn online beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. In Tienen kan je terecht bij Fi' Elle en voor de rest van België kan je terecht in de vaste voorverkooppunten van Ticketmaster.

VIP tickets zijn ook beschikbaar via de aparte VIP-Ticketshop.

Marco Borsato scoort!

Marco Borsato is 'on a roll'! Eind vorige maand speelde hij nog vijf maal na mekaar het legendarische Rotterdamse stadion 'De Kuip' plat, de week erna stond hij voor de eerste maal op Pinkpop als gast bij Armin Van Buuren, en met diezelfde Armin Van Buuren scoort hij inmiddels zijn zoveelste nr 1 hit 'Hoe het danst'. Dat belooft voor zijn show op zondag 28 juli!

Suikerrock zoekt helpende handen.

Suikerrock zoekt nog medewerkers voor de festivaldagen (26, 27 en 28 juli 2019), maar ook voor de opbouw en demontage (vanaf woensdag 17 juli t/m woensdag 30 juli), en indien je extra gemotiveerd bent dan kan je zelfs daarvoor nog aan de voorbereidingen van het festival meewerken.

Het zijn doorgaans geen 'zware' jobs die je als medewerker in de opbouw fase moet uitvoeren. De opbouw van podia en constructies laten we over aan professionals. We zoeken wel mensen die een handje willen toesteken bij bijvoorbeeld de drankverdeling en het klaarmaken van tappunten, het ophangen van spandoeken, het plaatsen van hekken, toezicht op de werfzone, opbouw van licht en geluid etc.

Voor de festivaldagen zijn we op zoek naar medewerkers voor taken zoals steward (toezicht), drankverdeling (bevoorrading drankstanden, toezicht op bars), toegangen (ingangscontrole), VIP drankbediening, stagecrew (hoofdpodium).

Hoe inschrijven?

Als je zin hebt om met ons mee te werken stuur dan nu een email naar medewerkers@suikerrock.bemet daarin jouw persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoon, leeftijd), maar ook je interesses en kennis of opleiding, en de dagen waarop je kan meewerken (bij voorkeur minimum de drie festivaldagen).

Zo kunnen we inschatten waar we je het beste kunnen inschakelen. Uiteraard mag je zelf ook al voorkeuren aangeven. We laten dan de juiste verantwoordelijke contact met je opnemen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
26 - 28 juli 2019
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over