Nog een twee weken, en ons jaarlijks feest barst los op de Grote Kaai in Lokeren! Sinds vorige week is onze affiche helemaal compleet, met Jamie Lidell op 10 augustus. Maar... we hebben nog één plekje over op onze affiche! Je mixtape naar Vi.be, en wie weet draai jij het feestje van het jaar op gang, als allereerste dj van dit jaar in de Red Bull Elektropedia Room!

Tickets voor alle avonden koop je via www.lokersefeesten.be! Drinks/food-bonnen koop je vooraf ook goedkoper, en je nachtvervoer of je campingplekje regel je ook via onze site.

Red Bull Elektropedia Room: tickets
Voor onze zaal is er een beperkt aantal tickets "RBER only" te koop. Voor 6 en 12 augustus zijn deze op. Toch de optredens in de zaal zien die avond? Met een avondticket voor het hoofdpodium, of een 10-dagen combiticket geraak je er nog in (zolang de capaciteit van de zaal het toelaat). Voor de andere dagen zijn er nog voldoende "RBER only" tickets beschikbaar.

Red Bull Elektropedia Room: Kom op tijd

Onze zaal - de Red Bull Elektropedia Room - heeft een beperkte capaciteit. Op sommige avonden betekent dit dat de zaal op piekmomenten volzet kan zijn, en we de toegang tijdelijk sluiten. Heb je een apart ticket "RBER only" gekocht voor deze zaal, dan geraak je gegarandeerd binnen tot 23.30 uur.
Eens het rustiger is - of er terug plaats is - kun je uiteraard de zaal terug binnen met eender welk ticket!

KOOP JE TICKETS Altijd al deel willen uitmaken van onze line up?
Dit is je kans! Stuur je mix in en speel de openingsset van de Red Bull Elektropedia Room op 4 augustus, met de steun van vi.be!

Op vrijdag 4 augustus gaan we voor allround onder de titel ‘E-klEktik’. Wil jij de line-up delen met Kraantje Pappie, The Flexican, Rakka, Black Mamba, Eagl en Salut c'est cool? Stuur dan een mixtape van max. 45 minuten, mét tracklist, naar vi.be, en misschien mag jij het feestje van het jaar op gang draaien!

STUUR JE MIXTAPE IN Bereid je voor in stijl: de Deezer Playlist
Hoe kun je het beste voorbereiden op een festival? Met de juiste playlist natuurlijk! Check out de enige echte Lokerse Feesten-playlist op deezer.com!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lokerse Feesten
Datum: 
4 - 13 augustus 2017
Locatie: 
Grote Kaai, Lokeren

Reservatie:

Meer over