Aftellen naar 40e Sfinks Mixed met Cheikh Lô, Bart Peeters, Mashrou`Leila, Bunny Wailer, Radio Oorwoud, Fresku, Diogo Nogueira en vele anderen…

Gratis Sfinks Mixed blaast dit weekend veertig kaarsjes uit. Vier dagen, gratis en eigenzinnig festival met opzwepende concerten, intieme luistersessies, eclectische dj’s, en de coolste concerten voor de allerkleinsten. 40e Sfinks Mixed brengt een feestelijk programma waar iedereen zich thuis zal voelen.

Heel wat bekende artiesten staan dit weekend op Sfinks Mixed; Cheikh Lô, Senegalese topper, ontdekt door Youssou N'Dour. Los de Abajo (Mexico), revolutionaire latin-ska met een missie. Mashrou´Leila, waanzinnig populaire Libanese Indie Pop en de eerste Arabische groep ooit op de cover van Rolling Stone! Bunny Wailer,die samen met Bob Marley en Peter Tosh The Wailers vormde. Bart Peeters, dé Sfinks singer-songwriter extra-ordinaire. Bossa Negra, een nieuw project van de ster van de Braziliaanse Samba Diogo Nogueira, met Hamilton de Holanda. Slongs Dievanongs komt haar verjaardag vieren en met haar sidekick Sista Flex gaat de tent garant op zijn kop. Ook van de partij Jan Leyers, NoMoBs, Fresku (NL) en de wonderboys FS Green & MC Fit (NL).

Nieuw en opkomend

Op Sfinks Mixed ook een rits van artiesten te ontdekken:

Bekijk de volledige line-up voor nog meer concerten, nog meer dj´s, nog meer Sfinks!

KIDZ VILLAGE

Sfinks Mixed is ook voor kinderen een feest. In de Kidz Village, met zwembad, kinderbar en kindermenu zullen menige kids (en wellicht een enkele ouder) zich in een kinderparadijs wanen. Met coole concerten van Ik en den Theo, Lady Angelina, en niemand minder dan Radio Oorwoud en KetnetBand die het weekend feestelijk zullen openen. In de gezellige babybar kunnen ouders zich even rustig terugtrekken, om borstvoeding te geven of luiers te verschonen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Sfinks Mixed Free Festival
Datum: 
Donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juli 2015
Locatie: 
Molenveld, Boechout

Reservatie:

Meer over