Maar ook Whispering Sons, Brutus, The Soft Moon, De Staat, Charlotte Adigery, ...

Het opvallendste nieuws vandaag komt ongetwijfeld van onze headliner op vrijdag RAKETKANON, die net vandaag aankondigen dat ze volgende week vrijdag op Leffingeleuren beginnen aan hun afscheidstour.

Pieter De Wilde, Lode Vlaeminck, Jef Verbeeck en Pieter-Paul Devos willen benadrukken dat ze uiteen gaan in liefde en vriendschap, dat ze trots zijn op de weg die ze de voorbije tien jaar hebben afgelegd en op de drie platen die dat heeft opgeleverd. Ze hebben veel meer bereikt dan ze ooit hadden durven dromen en willen dit verhaal in schoonheid afronden.

Er volgt deze winter nog een Europese tour maar wie zolang niet kan wachten kan vrijdag terecht op Leffingeleuren.

Raketkanon: “Assessing that ride we had, we find ourselves arriving at the end. We have made three albums we’re all very proud of, went to the most beautiful places, met the most heartwarming people, and now feel like we have succeeded in artistically expressing ourselves sufficiently in this capacity. (Which is arguably the primary reason to make music in the first place)”

Veel andere ronkende namen op onze affiche!

Naast RAKETKANON is THE SOFT MOON de absolute blikvanger op vrijdag! De band van producer en songwriter Luis Vasquez brengt een mix van postpunk, industrial en new wave.

Ook WHISPERING SONS, de headliner op zondag vind zijn inspiratie in de donkere sound van de jaren 80. Hoog op de affiche vind je die dag ook DE STAAT en THE MYSTERY LIGHTS terug. Op zaterdag trekt BRUTUS dan weer het peloton geruggensteund door mooie meesterknechten als STEVE GUNN en CHARLOTTE ADIGERY.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: