Geen Afro-Latino Festival dit jaar, we schuiven Afro-Latino door naar 8, 9 & 10 juli 2022 en de reeds gekochte tickets blijven geldig. Het Afro-Latino Festival verplaatsen naar september was geen optie aangezien internationale artiesten in 2021 nog geen tour plannen, dus gingen we brainstormen en bedachten we een nieuw éénmalig festival: BREEKOUT! Festival, een stadsfestival in het centrum van Bree op 3, 4 & 5 september 2021. Zo BREKEN we UIT de pandemie met een festival zonder enige vorm van beperking en met de focus op Belgische artiesten, grote namen en opkomend talent!

BREEKOUT! Festival: Een line-up om van te smullen! Tourist LeMC, Bart Peeters & De Ideale Mannen, De Kreuners, Emmy d'Arc, Daniël Busser en Nora Jehoul zijn alvast de eerste namen! En er volgen nog kleppers! Dit wordt 3 dagen feest! Ja, zoals jullie dat gewend zijn van op het Afro-Latino Festival!

Let op! Er is slechts plaats voor 2.500 bezoekers per festivaldag. Uitverkocht is uitverkocht! Naast dagtickets zijn er ook 250 combitickets (3 dagen) te koop.
De ticketverkoop start woensdag 9 juni om 17u op: www.breekout.be of op de socialmedia-kanalen van Breekout en Afro-Latino...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: