Jullie hadden nog 1 band tegoed en dat wordt... K'ribe! Hieronder meer info over deze band uit Curaçao! Ze zullen de zaterdagavond (zeg maar nacht) met zwoele en dansbare muziek afsluiten...

Tevens is onze volledige timetable klaar met alle bands, DJ's en soundsystems per dag en per podium opgesomd.

De headliners voor VRIJDAG 7 JULI zijn ALVARO SOLER, BOEF en DYNA. Op ZATERDAG 8 JULI zijn dat: DADDY YANKEE, META & THE CORNERSTONES en EDWIN PEREZ Y LA EXCELENCIA. Voor ZONDAG 9 JULI hebben we BIG MOUNTAIN, LA PEGATINA en MOKOOMBA in petto.

Onlinetickets zijn via deze link te koop waar je ook de adressen kan vinden van alle voorverkooppunten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. De timetable kan je ook in een uitgebreide versie vinden op onze website.

K'ribe

Jullie hadden nog 1 band tegoed en dat is K'ribe uit Curaçao. Deze 7-koppige band, onder leiding van trompettist Renan Alberto, opereert vanuit Curaçao. Ze hebben een eigen repertoire aan Ritmo Kombina songs maar ze spelen ook graag salsa, bachata en merengue. Ze noemen zichzelf een band die 'sweet Caribbean music' speelt. K'ribe sluit de zaterdag op MainStage af met een lekkere dansbare en zwoele set... Eerste keer in België!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over