Het regenweer van de afgelopen weken leek maar niet te stoppen... Maar kijk Afro-Latino staat voor de deur en plots is de zomer ook in het land!

Het beloofd een mooi weekend te worden met veel zon en aangename temperaturen (23-26 graden). Aangezien alle optredens doorgaan in grote tenten met dansvloer, zijn we zo al één van de meest comfortabele festivals in België! Dus geen moddertoestanden op onze wei zoals in Werchter!

Ondanks de vele regen van de afgelopen weken is zowel de festivalweides als de camping in goede staat. De camping ligt vlakbij de festivalweide en de parking is op verharde ondergrond. Perfecte omstandigheden dus voor een prachtig feestje! Het weerbericht waarschuwt zelfs dat u zich dit weekend makkelijk kan verbranden in de zon...

Aanrijroute

In de omgeving van het Afro-Latino festival zijn er borden die u de weg wijzen naar het festival (parking en camping). U kan in uw navigatietoestel BEERSELERDIJK in BREE ingeven. Van zodra er borden staan, gelieve deze STRIKT te volgen.

De parking is in zeer goede staat (verharde ondergrond of een goede weide) en op wandelafstand van het festivalterrein. Voor personen met een beperking is er zone voorzien, vlakbij de ingang. Er zijn ook fietsenstallingen aanwezig en een Kiss & Ride zone. Volg STEEDS de richtlijnen van de parkeerwachters! Wildparkeren langs de N73 of andere wegen in de buurt van het festival worden beboet door de politie.

Artiesten zijn al onderweg...

Sean Paul is, samen met nog een horde andere artiesten, al onderweg! Ook Joss Stone, Orishas, Amadou & Mariam,... pakken momenteel hun koffers met bestemming Bree!

Indien je nog geen ticket hebt, wacht dan niet te lang aangezien de vrijdag- en zaterdagkaartjes zeer vlot lopen! Hierbij nog onze ticketlink http://www.afro-latino.be/nl/tickets

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over