Dit is het campagnebeeld voor de film Torpedo.

1943. Een bende Vlaamse rebellen krijgt een geheime opdracht. Ze moeten met een gekaapte Duitse U-Boot van Congo naar de Verenigde Staten varen met aan boord een cargo waarmee de geallieerden de oorlog wel eens zouden kunnen winnen.

Torpedo is de debuutfilm van Sven Huybrechts met in de belangrijkste hoofdrollen Koen De Bouw, Ella-June Henrard, Joren Seldeslachts, Gilles De Schryver, Bert Haelvoet, Stefan Perceval, Sven De Ridder, Robrecht Vanden Thoren en Vic De Wachter.

Torpedo is een productie van A Team Productions (producenten van Patser) in coproductie met Column Film, 10.80 Films En Pellikola Limited.
De film kwam tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (Vaf), Screen Flanders, Netherlands Film Productions Incentive, Financial Incentives By The Government Of Malta, De Taxshelter Maatregel Van De Vlaams Overheid En In Coproductie Met Vtm, Het Stap Programma Van Telenet, Voo En Betv en in samenwerking met CAsa Kafka Pictures, Independent Films Distribution En Atlas International Film.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over