Voila, de affiche van Summer Swing is compleet en de uurschema’s zijn bekend! Meer dan 30 artiesten zullen er op zaterdag 9 augustus alles aan doen om jou een onvergetelijke dag te bezorgen! We hebben nog drie nieuwe namen toegevoegd aan ons Ambiance Podium en in onze volgende nieuwsbrief kom je o.a. alles te weten over onze unieke kinderanimatie. In deze nieuwsbrief lichten we alvast een tipje van de sluier: check onze plattegrond!

Drie extra namen toegevoegd aan ambiance podium

Christoff & Lindsay: Broer en zus, onafscheidelijk duo, vaste waarde in het internationale schlagermilieu en met een enthousiaste fanbase in Limburg. Op algemeen verzoek toegevoegd aan de affiche van Summer Swing Hasselt!

Michael Lanzo: Michael Landuyt, een fitnessinstructeur uit Izegem, won vorig jaar de talentenjacht Belgium’s Got Talent. Zijn deelname leverde hem alvast een platencontract op, een volgeboekte agenda en een plek op Summer Swing Hasselt.

Uurschema's per podium & plattegrond​

Mis niets van Summer Swing en begin alvast jouw persoonlijk festivalparcours uit te stippelen op www.summerswing.be. Op onze website kan je ook terecht voor vragen over o.a. onze plattegrond, vragen over camping, faciliteiten voor mensen met een handicap, routebeschrijving, kinderprijzen, vip-arrangementen, etc.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Summer Swing
Datum: 
9 augustus 2014
Locatie: 
Kiewit

Reservatie:

Meer over