Hou je vast, want op zondag 12 augustus is het zover! Rimpelrock 2007 belooft een niet te missen zesde editie te worden met grote nationale en internationale artiesten op de affiche. Griekse schone Vicky Leandros, (inter)nationale ster Eddy Wally, schlagerzanger Dennie Christian en Nederlandse zanger-entertainer Benny Neyman en The SoulDivaz. Eerder hadden ook al Will Tura en Laura Lynn hun komst bevestigd. Helmut Lotti sluit het festival in rock’n roll stijl af, samen met The Golden Symphonic Orchestra.

Vicky Leandros
De Griekse schoonheid staat ondertussen al meer dan dertig jaar op de planken. Ze brak in 1972 door na haar deelname aan het Eurovisiesongfestival met Après Toi, maar de schlagersong Theo is veruit haar grootste hit. Op Rimpelrock brengt ze een indrukwekkende mix van nieuwe nummers en rasechte klassiekers!

Eddy Wally
De schlagerkoning van de Lage Landen springt uit zijn vliegmachine en brengt voor de tweede keer een bezoek aan Rimpelrock. Eddy Wally is dé vertegenwoordiger van het Nederlandstalige levenslied én wordt dit jaar 75 jaar. Een gebeurtenis die Rimpelrock niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Eddy Wally zal er opnieuw een lap op geven en verzekert ons alvast een overdonderende show te geven!

Dennie Christian
De Duitse schlagerzanger en presentator Dennie Christian zal de Kiewitse festivalweide in vuur en vlam zetten met al zijn hits, van Rosamunde en Habe ich dich heute Nacht verloren tot de Nederlandstalige superhit Besame Mucho. Dennie Christian is ondertussen 50 geworden, maar hij brengt nog geregeld nieuw werk uit en treedt regelmatig op. Een artiest die zeker niet mocht ontbreken op de Rimpelrockaffiche!

Will Tura
Will Tura is ongetwijfeld een van de grootste Vlaamse zangers. Dit jaar viert hij zijn 50-jarige zangcarrière op het podium van RIMPELROCK. Speciaal voor deze gelegenheid trekt hij zijn hitbox open en brengt hij al zijn nummer 1-hits uit zijn indrukwekkende carrière. Will Tura wordt begeleid door zijn eigen orkest, dat uitgebreid zal worden met blazers en strijkers. Unieke meezingers gegarandeerd!

Laura Lynn
Laura Lynn werd al op jonge leeftijd gebeten door het muziekvirus en volgde een opleiding aan de befaamde Showbizzschool in Oostende. In haar eentje zorgde ze voor een revival van het genre en is ze de nieuwe ster van het Vlaamse levenslied. Megahits als Je hebt me 1000maal belogen, Arrivederci Hans en Vlinders in je buik worden massaal uit volle borst meegezongen. Laura Lynn is absolute top geworden in Vlaanderen en mag bijgevolg niet ontbreken op RIMPELROCK!

Voor meer info kan u alvast terecht op het 011/23 96 16 of op rimpelrock@hasselt.bewww.rimpelrock.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: