Eerder deze week werd tijdens de persconferentie bij KBC de affiche voorgesteld van Nekka-Nacht 2015 op zaterdagavond 25 april in de Antwerpse Lotto-Arena . De centrale gast Buurman heeft volgende artiesten uitgenodigd : Laïs , Stef Bos, Senne Guns, Raymond , Bløf (Nederland) , Stijn Meuris, Yevgueni , Kommil Foo en de Fanfare 't Akkoord .

Nekka haalt Nederlandse topgroep Bløf weer naar Vlaanderen

Na hun eerste opmerkelijke passage tijdens de Nekka-Nacht van 2003 gaat de Nederlandse topgroep Bløf opnieuw heel graag in op de vraag van Nekka en Buurman om muzikale gast te zijn op Nekka-Nacht 2015 . Alle Vlaamse fans zijn dus bij deze meer dan uitgenodigd om Pascal, Peter, Bas en Norman een warm hart onder de riem te komen steken. Nekka is heel benieuwd welke liedjes van Bløf door de Vlaamse fans verwacht worden.

Je kan daarom je verlanglijstje van Bløf-liedjes mailen naar koen@nekka.be en misschien sta je wel heel dicht bij het podium als deze Nederlandse heren optreden op Nekka. Doen !!

Derde Nekka-filmpje met Stijn Meuris

Buurman inviteert dus ook Stijn Meuris, en met hem had Geert een heel fijn gesprek op een straffe locatie. Ontdek dit filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=6xVlCczf1kk en vind de 15 titels van liedjes die verborgen zitten in de dialoog tussen Stijn en Geert Als je ze alle vijftien hebt gevonden, aarzel dan niet om ze te mailen naar koen@nekka.be en misschien bent u ook op die manier bij de gelukkigen.

Nomineer je buurman en win

Vanaf 9 maart kan je meedoen aan de wedstrijd 'Nomineer je buurman en win' . Surf vanaf die dag naar www.nekka-nacht.be , post er je foto van je buurman/vrouw met jezelf , vermeld de reden waarom jouw buurman/vrouw het verdient om genomineerd te worden en maak kans op 2 duotickets om samen met de buurman/vrouw naar Nekka-Nacht te komen.

Nomineer je buurman/vrouw, want een bedankje is altijd op zijn plaats !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nekka Nacht
Datum: 
zaterdag 25 april 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over