De affiche van Marktrock raakt stilaan volledig. Recent voegden de organisatoren 6 nieuwe namen toe, waardoor er nog slechts één naam ontbreekt.

Op de Oude Markt vervolledigt Nunan, laureaat van de talentenzoektocht JIM Maniacs, op vrijdag de affiche. Daarbij is de lijst voor de Oude Markt volledig. De overige 5 namen vullen de affiche voor het Ladeuzeplein aan. Zo zal Jan Van Biezen de eerste dag afsluiten na Snoop Dogg. Op zaterdag zullen na Bart Peeters, de artiest die het vaakst op Marktrock stond ook The Scene, Morcheeba en Chic het podium onveilig maken. De grote afsluiter voor zondag op het Ladeuzeplein is dj 4T4, met live muzikanten en met gast Mauro Pawlowski als The 4T Four.

Er is ook een aanpassing gebeurd in verband met de tickets. Wegens de grote vraag naar tickets om de twee pleinen te combineren voorziet de organisatie nu het gelimiteerde dubbel-ticket. Per festivaldag worden er 1000 van deze tickets ter beschikking gesteld. Een dubbel-dagticket kost €35, een dubbel-combiticket komt op 95 . (voor 3 dagen). De dubbel-tickets zijn te koop via www.marktrock.com.

Meer info in verband met de uurregeling en de leuke prijzen die er te winnen zijn vind je op www.marktrock.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: