Het einde is nu echt in zicht! Ook dit jaar neemt Leffingeleuren met verve de rol op zich van seizoensafsluiter. Het allerlaatste festival van een lange drukke zomer. De affiche is volledig met de toevoeging van nog eens 12 namen.

OSCAR & THE WOLF kan zonder veel discussie dé band van de zomer genoemd worden, met de singles ‚Princes’ en ‚Strange Entity’ die perfect de nieuwe sound en de zwoele sfeer van de plaat vatten. Alle concerten deze zomer werden unaniem met lof overladen.

De kans dat DOTAN uitgroeit tot één van de revelaties van Leffingeleuren is bijzonder groot. Zijn single ‚Home’ is wellicht de single van de zomer, een perfecte mix van de pop van Ben Howard en het orchestrale van zijn landgenoot Blaudzun. Een paar essentiële Belgen werden ook nog toegevoegd, MADENSUYU & AMATORSKI hebben beiden een hele goede plaat uitgebracht dit jaar. SAFI & SPREEJ speelde nooit eerder bij ons maar dit duo wist in de voorbije twee jaar door te groeien tot de absolute top van de Vlaamse hiphop.

CHILDHOOD is de nieuwste Britpop-sensatie en LAPALUX is een electronica-talent die zijn platen mag uitbrengen op het label van Flying Lotus (Brainfeeder). Met Robbing Millions en BRNS worden nog twee beloftevolle Brusselse bands uitgenodigd. Verder worden ook The Whatevers, Poorboys & Pilgrims toegevoegd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Leffingeleuren
Datum: 
19, 20 en 21 september 2014
Locatie: 
Leffingeleuren

Reservatie:

Meer over