Het programma voor de 11de editie van Festival aan Zee, de festivalopener van het seizoen is compleet! Flip Kowlier, Tom Helsen, Kraantje Pappie, Gunther D maar ook De Ketnetband en verschillende animatie acts zakken op 25 en 26 april af naar het gratis festival op het strand van De Panne. Zij worden toegevoegd aan de line up waarop reeds eerder Gers Pardoel, De Mens, Radio Guga, Ostyn, Zinger, Tout Va Bien, Cookies and Cream, Walrus en The Kings Of Pop bevestigen!

Flip Kowlier:

Gekend als één van de frontmannen van ’t Hof van Commerce, of als ereburger van Izegem maar ook als West-Vlaamse singersong writer par excellence! Gaande van pop en rock, nu eens melancholisch, dan weer vrolijk, naar country en zelfs reggae. Kowlier doet die dingen nu eenmaal graag. Hij behoort tot het artiestenras dat alle hoeken van de kamer wil gezien hebben. Op FAZ brengt hij een bloemlezing uit heel zijn repertoire. Kom, zing en feest mee met de West-Vlaamse hit machine op FAZ!

Kraantje Pappie:
Vorig jaar was het feest met Kraantje Pappie op FAZ en dit jaar wordt het gewoon nog beter! Unieke Nederlandse hiphop in een eigenwijs kleedje met de typische ‘Kraan rijmtechniek' in combinatie met dubstep- en grime-invloed. 'Waar is kraan?', zaterdag op FAZ!

Tom Helsen:
Tom Helsen heeft een nieuw album klaar en dat komt hij op FAZ voorstellen. De singer-songwriter vertrok voor het maken van 'Unbreakable' opnieuw van zijn roots: met 'een groepke' in een repetitiekot. Dat 'groepke' beviel Helsen zo goed dat hij vanaf nu - voor het eerst in vijf jaar - weer in full band zal spelen. Laat je meenemen door Tom Helsen met zijn nieuwe plaat 'unbreakable' en zicht op zee!

Gunther D:

De concerttent sluit zaterdagnacht af met een stomende set vol dansvloerbommetjes van Gunther D! Gunther D, is één van de radiopresentatoren op stubru. Wij koelen de drank, Gunther D staat garant voor de ambiance en plaatjes, zitten of stilstaan is absoluut niet toegestaan tijdens het draaien!

De Ketnetband:
Zondag openen we met een primeur! Jawel, De Ketnetband blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en dit vieren ze met een spetterende verjaardagstournee. We zijn dus maar al te blij om hun eerste verjaardagsshow te mogen aankondigen! Charlotte, Maureen, Sien en Thomas zullen er hun nieuwe verjaardagslied komen spelen. Natuurlijk zullen ze ook de nieuwe hits, meezingers en klassiekers niet vergeten. Kom zondag genieten van deze feestelijke verjaardagshow van De Ketnetband op FAZ!

Naast het muzikale programma werkt Festival Aan Zee ook een volledig animatie programma uit!
Straattheater en animatie acts: Monsterbob, Eenmans vuurfanfare manoesso, La Grande Boîte, Summertour Radio, The Magic nacht of bubbles & Fire, René opsedee, The Grass and The Furious, L&A Band, Scubabianchi, Mister Topping en Fiets je schilderij!

Maar er is nog meer te beleven op Festival aan Zee! De diensten Jeugd & Sport slaan de handen opnieuw in elkaar en samen met verschillende verenigingen uit De Panne organiseren we leuke, kindvriendelijke activiteiten op het strand en de zeedijk van De Panne. Wat dacht je van zeilwagenrijden, gekke fietsen, hindernissenparcour of clickriebels? Festival aan Zee staat garant voor een mooi weekend aan zee vol goeie muziek en leuke activiteiten voor jong en oud! Afspraak op 25 & 26 april op het strand en de zeedijk van De Panne.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Festival aan zee
Datum: 
25 & 26 april 2015
Locatie: 
Strand, De Panne

Reservatie:

Meer over