Coely wordt wel eens de Antwerpse Béyonce genoemd. Het publiek eet uit de hand van deze geboren performer. Ze vervolledigt samen met Emma Bale en Jarreau Vandal x Full Crate het festivalprogramma met ook nog Richard Ashcroft, Bloc Party, Steve Aoki, Goose, Chase & Status DJ-set & Rage, White Lies, Flogging Molly, Crystal Fighters, Section Boyz en Tourist LeMC. Het festival vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september in Stekene. Het festival is helemaal uitverkocht. De timetable is sinds vandaag, samen met alle andere praktische informatie, beschikbaar op crammerock.be.

Hiphop lééft in België! Noem Coely gerust een van dé voortrekkers van de opkomende lichting belhoppers. Vijf jaar geleden brak ze al landelijk door met de scherpe rapsingle Ain't Chasing Pavements. Vier jaar geleden werd ze door StuBru verkozen tot de koningin van de festivalzomer. Begin dit jaar stelde ze haar debuutalbum voor in een uitverkochte AB. Op 2 september staat ze voor de derde keer op het Crammerock-podium.

Tijdens de MIA's bekroond tot jongste sterkste Solo Vrouw ooit: Emma Bale. Ze is amper achttien zomers jong en toch werden haar nummers al meer dan 50 miljoen keer beluisterd: haar gestripte versie van ‘All I want’ van Kodaline, 'Fortune Cookie' met Milow en het door Lost Frequencies bewerkte 'Run' brachten haar tot aan de top van de hedendaagse popmuziek. Wij kunnen alvast niet wachten op het vervolg, te beginnen in onze Clubtent op vrijdagavond.

Jarreau Vandal groeide op in een muzikaal gezin, omgeven door cassettebandjes met jazz, soul en funk. Zijn opa was ook producer en liet hem kennismaken met het programma Logic. Sindsdien is hij altijd bezig met muziek. Full Crate producet al sinds 2004: onder andere officiële remixen voor Beyoncé en Jessie J. Ze brengen samen een unieke, energieke mix van dancehall, hiphop, deep house en heerlijk zwoele r&b.

Het volledige programma én het tijdschema op crammerock.be.

Alle tickets voor het festival zijn de deur uit. Nooit eerder was het festival 1 maand voor datum helemaal uitverkocht. De organisatie bereidt zich voor op de komst van 16.000 bezoekers per dag.

Opgelet! Koop geen tickets via veilingsites of tweedehandsticketsites. Tickets waarvan wordt vastgesteld dat deze opnieuw te koop worden aangeboden aan een exuberante prijs, zullen op de zwarte lijst terechtkomen en geven bijgevolg geen toegang tot het festival. Meer info vind je op de festivalwebsite. Crammerock is een tweedaags, complexloos muziekfestival tijdens het eerste weekend van september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. Jaarlijks passeren meer dan vijftig bands op de drie podia, die garant staan voor non-stop muziek uit alle genres. Dankzij een uitmuntend collectief aan vrijwilligers weet het festival zich te onderscheiden met lage ticketprijzen en een opvallend ongedwongen sfeer. De vorige editie klokte het festival af op 32.000 bezoekers. Door zijn impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken won het festival al verschillende awards.

Meer over Crammerock op crammerock.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: