Naar jaarlijkse gewoonte hosten we ook dit jaar weer een podium op Little Waves bij onze goede buren van C-Mine ! Naast de grote kleppers zoals Tamino en Mercury Rev, kan je bij ons deze 4 parels ontdekken:

Slumberland is de band rond klankentovenaar Jochem Baelus die een hele hoop onorthodoxe instrumenten en twee drummers in de mix gooit en daar een heerlijk krautrocksoepje van kookt.

Yusuf is een gloednieuwe naam die het schopte tot in de finale van De Nieuwe Lichting. Zijn ingetogen nummers schipperen tussen zwoele R&B en ingetogen indietronica. Iets voor de fans van Rhye, The XX of Efterklang.

OUTER, het alter ego van componist Tom Soetaert doet ons vol heimwee terugdenken aan zondagavonden met duyster op de radio. Prachtige neoklassieke songs met echo’s van IJslandse groepen als mùm en Sigur Rós die één en al internation ale klasse uitstralen. Niet te missen!

Catbug, oftewel Paulien Rondou wist het Antwerpse popconcours De Zes op haar naam te schrijven, en geen mens die daar een probleem mee had. Lo-fi folkparels die dankzij Rondou’s unieke zin voor melodieën en fraseringen je direct inpakk en. Een must voor fans van Sam Amidon, Joni Mitchell en -waarom niet- Björk.

Little Waves vindt plaats op 14 april in C-Mine, Genk. Tickets kan je hier bemachtigen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over