Actrice Maaike Cafmeyer is op zondag 1 december als overwinnaar uit de bus gekomen van Twee tot de zesde macht op Eén. Ze haalde het van kleppers als David Galle, Annelien Coorevits, Gunther Schepens, Jeroen Meus en Tom Waes. Maaike Cafmeyer volgt radiopresentatrice Linde Merckpoel op als ‘hoogste macht’.

Door hun krachten te bundelen wisten de leden van de zesde macht de afgelopen weken een mooi bedrag van dertigduizend euro in te zamelen. Dit bedrag schenken ze aan Kom op tegen kanker, net als tijdens het eerste seizoen van de quiz vorig jaar.

Maaike Cafmeyer heeft trouwens een nauwe band met Kom op tegen Kanker. Ze wordt meter van ‘de 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker’. De vijfde editie van deze fietsvierdaagse ten voordele van kankeronderzoek vindt plaats van 29 mei tot en met 1 juni 2014.

Woord vna het jaar van Bart de Pauw?

Bart De Pauws ‘wist-je-datje’ uit Twee tot de zesde macht is zowaar genomineerd door de Dikke van Dale voor het Woord van het Jaar, in de categorie sport en amusement. Kijkers kunnen nog tot 16 december stemmen via de website van de Dikke van Dale en wie weet wordt ‘wist-je-datje’ er dan wel in vereeuwigd.

Kandidaten gezocht voor derde seizoen

Ondertussen is Koeken Troef! het derde seizoen van Twee tot de zesde macht aan het voorbereiden. Kandidaten kunnen zich inschrijven via de website van één. De Zesde Macht van het derde seizoen is nog niet bekend.

Finale Twee tot de zesde macht: op zondag 1 december om 20.30 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: