Iedereen springt wel eens mee op de kar van het populaire... zo ook actrice Katrien De Becker (bekend als June uit ‘Familie’). Katrien heeft niet de ambitie om de vrouwelijke tegenhanger van Steve Tielens te worden, maar zij kruipt wel in de huid van Christine. Het personage dat ze speelt in ‘Vakantieliefdes’ – de nieuwste productie van theater M – heeft misschien wel enige gelijkenissen met Steve: ze wordt namelijk ook geviseerd door ‘de boekskes’ nadat haar relatie met een journalist op de klippen liep.

Om te ontsnappen aan alle heisa en zich even te herbronnen trekt Christine er samen met haar moeder Anna (Marilou Mermans) en dochter Klaartje (Evelien Lauwers) op uit naar Gran Canaria. Maar van een deugddoende vakantie is natuurlijk geen sprake. Terwijl Klaartje aast op een eerste seksuele ervaring, krijgt ook Anna de aandacht van een veel jongere man. Alsof dat nog niet genoeg is, ligt Christine meer in meer in de knoop met haar eigen gevoelens. En natuurlijk ... is er ook een journalist op Gran Canaria!

“Vakantieliefdes” is een komedie waarin hoop en wanhoop van liefdesrelaties de bovenhand halen.

Naar aanleiding van deze theaterproductie biedt theater M op 9 mei 2017 de workshop “Hoe gaat het met mij” aan. Eva Daeleman en Helga Van der Heyden organiseren een avond vol leuke oefeningen die mogelijks inzicht geven over de relatie met jezelf, je idee over “de liefde”,… met aansluitend een deugddoende yin-yogasessie. Info en inschrijving (20 euro) via helga@progressinwork.be

  • Cast: Katrien De Becker, Marilou Mermans en Evelien Lauwers
  • Regie: Yves De Lathauwer
  • Auteur: Frans Ceusters
  • Muziek: Sam Verhoeven en Thomas Van Hauwaert

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Vakantieliefdes
Datum: 
Vanaf 20 april 2017
Locatie: 
Theater M, Mechelen

Reservatie:

Meer over