Actrice Ann De Winne legt de laatste hand aan voorbereidingen naPUURlijk

Terwijl actrice  Ann De Winne zich volop voorbereidt op de toernee van het theaterstuk "Amadeus" van Loge 10-producties, finaliseert ze de laatste belangrijke zaken voor haar eigen voorstelling naPUURlijk. Op 11 december is het immers zover... dan laat ze voor het eerst zien hoe ze naPUURlijk heeft samengesteld. Samen met pianist Jan Van Looy bouwde ze met veel passie aan een intieme solovoorstelling rond Vlaamse en Nederlandse pareltjes. Het wordt het startschot voor een reeks voorstellingen van naPUURlijk in 2014, waar hopelijk ook nog een uitgebreide theatertoernee aan gekoppeld mag worden.

Ondertussen lanceerde ze ook haar eigen website www.anndewinne.be. Het is de bedoeling om hier het publiek uitgebreid op de hoogte te houden van de vele podiumactiviteiten van Ann De WinneDaarnaast is er ook de klassieke basisinformatie terug te vinden zoals bio en fotoportfolio. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen en regelmatig naar terug te keren.

naPUURlijk, grasduinen met het publiek door prachtige nederlandstalige klassiekers... voor het eerst op 11 december, in Eeklo.

Ann De Winne zingt Vlaamse klassiekers en Nederlandse evergreens in naPUURlijk. Samen met pianist Jan Van Looy betovert ze ons met onweerstaanbaar pure melodieën, beklijvende en hartverwarmende liedjes, ontroerende en grappige teksten. Kortom, wanneer we getrakteerd worden op liedjes als "terug naar de kust", "zonder woorden", " lentesneeuw" en "vreemde vogels", weet je hoe laat het is... Ann De Winne gaat voor puur en natuurlijk, een stem en een piano, Ann De Winne en Jan Van Looy.  

De kick-off is op 11 december in Cultuurcafé De Bakkerei te Eeklo om 20.30 uur. De inkom is gratis. Allen daarheen, voor een onvergetelijke avond.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Datum: 
11 december 2013
Locatie: 
Cultuurcafé De Bakkerei te Eeklo
Meer over