Actrice Ann De Winne brengt solovoorstelling met Vlaamse pareltjes: naPUURlijk.

Ann De Winne geeft aftrap aan zinderend liedjesprogramma naPUURlijk in Cultuurcafé De Bakkerei te Eeklo op 11 december.

Artieste Ann De Winne geeft er dezer dagen een 'stevige lap' op... En hoe... Op de theaterplanken is ze de komende maanden niet weg te slaan. Zo trekt ze momenteel door Vlaanderen en Nederland met het Echt Antwaarps Theater. Binnenkort gaat ze ook nog eens de baan op met de cast van "Amadeus" bij Loge 10 en zie je haar in de ROMA Jubileum Revue met Warre Borghmans, Sam Verhoeven en Luc Caals , eind december.

Maar dat is niet alles...ondertussen werkte Ann, samen met pianist Jan Van Looy met veel passie aan een intieme solovoorstelling opgebouwd rond Vlaamse en Nederlandse pareltjes. Het wordt het startschot voor een reeks voorstellingen van naPUURlijk in 2014, waar hopelijk ook nog een uitgebreide theatertoernee aan gekoppeld mag worden. Ondertussen lanceerde ze ook haar eigen website www.anndewinne.be. Veel leven in de 'Brouwerei' dus...

"Ja, het worden drukke tijden in het theater. Wat kun je jezelf meer toewensen als je ook nog eens mag grasduinen door deze prachtige nederlandstalige klassiekers?"

Ann De Winne zingt Vlaamse klassiekers en Nederlandse evergreens in naPUURlijk. Samen met pianist Jan Van Looy betovert ze ons met onweerstaanbaar pure melodieën, beklijvende en hartverwarmende liedjes, ontroerende en grappige teksten. Kortom, wanneer we getrakteerd worden op liedjes als "terug naar de kust", "zonder woorden", " lentesneeuw" en "vreemde vogels", weet je hoe laat het is... Ann De Winne gaat voor puur en natuurlijk, een stem en een piano, Ann De Winne en Jan Van Looy.  

De kick-off is op 11 december in Cultuurcafé De Brouwerei te Eeklo om 20.30 uur. De inkom is gratis. Allen daarheen, voor een onvergetelijke avond.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: