Telt de spaarpot van Meneer Konijn op vrijdag 25 juli 5.000 euro extra of niet? Dat ligt in de handen van de nieuwe Familieraad-lichting die een gooi doet naar de topantwoorden die 100 Vlamingen gaven op belangrijke en minder belangrijke levensvragen. De 551.000 trouwe kijkers van Familieraad - goed voor een marktaandeel van 26,7% (VVA 18-54) - worden uitgenodigd om vanuit de woonkamer mee te zoeken, te supporteren voor hun favoriete team of gewoonweg een uurtje heerlijk onderuit te zakken in de zetel.

In de week van 21 juli 2014 dingen opvallend veel acteurs mee naar het prijzengeld voor het goede doel. Op maandag, dinsdag en woensdag nemen de teams van Aspe, Familie en Wittekerke het respectievelijk op tegen de Presentatoren, de Benidorm Bastards en de Mediawatchers. Op donderdag strijden de JIM VJ’s tegen ex-Omroepsters Anne De Batzelier, Hanne Troonbeeckx, Els Tibau en Erika Van Tielen. De week wordt op vrijdag afgesloten met een duel tussen de acteurs van Spoed en de cast van Zone Stad.

Maandag 21 Juli: Presentatoren Vs Aspe

'Presentatoren' Koen Wauters, Luc Appermont, Marlène de Wouters en Ingeborg Sergeant nemen het op tegen het 'Aspe'-team met Herbert Flack, Mathias Coppens, Lucas Van den Eynde en Pieter Aspe.

Dinsdag 22 Juli: Benidorm Bastards Vs Familie

De 'Benidorm Bastards' met Emiel Ravijts, Hilda Vleugels, Lea Witvrouwen en Irène Vervliet nemen het op tegen de acteurs van 'Familie' met Chris Van Tongelen, Sandrine André, Silvia Claes en Jo Hens.

Woensdag 23 Juli: Mediawatchers Vs Wittekerke

'Mediawatchers' Jo De Poorter, Anke Buckinx, Herbert Bruynseels en Katja Retsin nemen het op tegen de acteurs uit 'Wittekerke' met Kürt Rogiers, Peter Bulckaen, Stan Van Samang en Marc Coessens.

Donderdag 24 Juli: Jim Vs Omroepsters

'JIM' vj's Sean Dhondt, Niko Van Driessche, Vincent Banic en Elisa Guarraci nemen het op tegen 'Omroepsters' Anne De Baetzelier, Hanne Troonbeeckx, Els Tibau en Erika Van Tielen.

Vrijdag 25 Juli: Spoed Vs Zone Stad

De acteurs uit 'Spoed' met Truus Druyts, Wim Van de Velde, Christel Van Schoonwinkel en Anke Helsen nemen het op tegen de acteurs uit 'Zone Stad' met Peter Van Asbroeck, Warre Borgmans, George Arrendell en Lien Van de Kelder.

De kijker komt volgende week onder meer te weten wat de gemiddelde Vlaming zou doen mocht hij een celebrity op bezoek krijgen, waarom een vrouw haar man soms niet wil kussen en wat er zoal achteruitgaat als je ouder wordt. Een vraag waar de Benidorm Bastards wel raad mee zouden moeten weten… Alle spontane, pittige of van de pot gerukte antwoorden krijg je van maandag 21 juli tot vrijdag 25 juli in Familieraad bij VTM.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: