Op woensdag 18 maart 2015 neemt FC Barcelona het op tegen Manchester City in de terugmatch van de 1/8ste finales. Tijdens de heenmatch leek City een tijd lang op verlies af te stevenen, maar het tegendoelpunt van Agüero zorgt voor een sprankeltje hoop. Barcelona staat voor de 11e keer op rij in deze fase van het toernooi en kan voor de 8ste keer doorstoten naar de kwartfinales. Kunnen Manchester City en Vincent Kompany nog aanspraak maken op de kwalificatie, of loodst Messi Barcelona naar de kwartfinales?

Tom Coninx, sportcommentator bij 2BE: “Vorig seizoen zag ik Manchester City nog een aardige partij spelen in Camp Nou. De club leek toen heel even op weg naar een stunt, maar verloor uiteindelijk ook de terugmatch met 2-1. Als Kompany & co dit seizoen verder geraken, wordt dat sowieso een stunt. Nooit eerder raakte City verder dan de 1/8ste finales van de Champions League.”

Jan Dewijngaert en Tom Soetaers leveren vanuit Camp Nou live commentaar bij deze wedstrijd. In de Champions League-studio ontvangt Tom Coninx proftrainer Aad De Mos en voetbalanalist Marc Degryse. Na de match volgt er een uitgebreide samenvatting van een andere terugmatch: Borussia Dortmund - Juventus.

Fc Barcelona – Manchester City terugmatch achtste finales van de Uefa Champions league woensdag 18 maart 2015, live bij 2BE en op 2be.be vanaf 20.15

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over