Op woensdag 11 maart 2015 ontmoeten Chelsea en Paris Saint-Germain elkaar in de terugmatch van de 1/8ste finales. Na het spannende gelijkspel in de heenmatch neemt de club van Courtois en Hazard het op tegen de club van Ibrahimovic. Voor beide ploegen is alles dus nog mogelijk tijdens deze terugmatch, die wordt beslecht op de grasmat van het Londense Stamford Bridge-stadion.

Tom Coninx, sportcommentator bij 2BE: “Coach Mourinho wil dit seizoen absoluut prijzen winnen. Na een beschamende uitschakeling in de FA-cup, won de club onlangs een eerste trofee van het seizoen: de League Cup. Chelsea kan nu voor de 4e keer in 5 jaar de kwartfinales van de Champions League halen. De ambities van Courtois liggen volgens mij heel hoog: hij wil voor de 2e keer op rij de finale spelen en ze deze keer liefst ook winnen.”

Tom Soetaers, voetbalanalist: “Veel zal volgens mij afhangen van PSG-boegbeeld Ibrahimovic: als hij in topvorm is, belooft het voor Courtois & co een bijzonder zware avond te worden. Ibrahimovic is nog net hetzelfde als toen ik met hem samenspeelde bij Ajax: naast het veld aimabel wanneer hij goed gezind is, maar ga er maar eens tegen spelen… Dat wil je echt liever niet (lacht).”

Dirk Deferme en Marc Degryse leveren vanuit het Stamford Bridge-stadion live commentaar bij deze wedstrijd. In de Champions League-studio ontvangt Tom Coninx proftrainer Aad De Mos en voetbalanalist Tom Soetaers. Na de match volgt er een uitgebreide samenvatting van een andere terugmatch: Bayern München – Shakhtar Donetsk.

Chelsea - Paris Saint-Germain terugmatch achtste finales van de Uefa Champions League woensdag 11 maart 2015, live bij 2BE en op 2be.be vanaf 20.15

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over