Above & Beyond, dat is Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki. Naar aanleiding van hun meest recente album ‘Common Ground’, in januari van dit jaar verschenen, hebben ze een grootse tournee op poten gezet. Na eerder al de UK, Noord-Amerika, Azië en Australië aangedaan te hebben, kondigen ze nu een Europees luik aan!

In tijden van verdeeldheid, wil Above & Beyond ons met hun muziek herinneren aan het belang van een community. Muziek brengt mensen samen en zeker wanneer ze zich samen uitleven op de dansvloer is een gemeenschappelijke deler nooit veraf. Het trio brengt het gevoel van samenhorigheid ook graag naar voren in al hun optredens. De band streeft ernaar om dichter bij het publiek te komen en hen deel van de actie te laten uitmaken. Fans op het podium halen om op de play-knop te duwen, met de massa communiceren aan de hand van visuele schermen en ad hoc getypte berichten, alle manieren zijn goed om iedereen het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van een unieke ervaring. Dat je hen dus absoluut eens aan het werk gezien moet hebben

Above & Beyond staat deze zomer twee weekends op Tomorrowland, op 20 juli op hun Anjunabeats podium en op 28 juli voor het eerst op de Mainstage! In het najaar keren de dance-genieën terug naar ons land voor een indoor concert op 6 november in Trix in Antwerpen. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf woensdag 20 juni om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Above & Beyond
Datum: 
Dinsdag 6 november 2018
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over