Op zaterdag 18 december organiseert AB een braindance_ all-nighter met namen als Mall Grab, HAAi en Ross From Friends. Met de reeks braindance_ geeft AB een platform aan vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en grensverleggende live electronica acts in de sfeer van de beruchte Boiler Room Sessions.

Voor deze editie breekt braindance_ ver buiten de muren van de AB Club. Het hele AB Complex doet voor de gelegenheid dienst als de heetste nachtclub van hartje Brussel. Van ritmische house en techno, dansbare electronica tot pompende dj sets vol donkere, trippy sounds: de line-up is perfect gecureerd voor een nachtje all out.

Onder andere de Australische Mall Grab (dj), leading figure in de lo-fi house scene, kruipt achter de draaitafels. Ook Romare (live), de Britse wonderproducer en zijn landgenote HAAi (dj) doen de temperatuur in AB stijgen. Nog op de line-up: Ross From Friends (live), Baltra (live), het Brussels-Gentse duo Aili (live), M I M I (dj), Mika Oki (dj) en de Brusselse Sara Dziri (dj). Het belooft een nacht vol mind-blowing muzikale ontdekkingen te worden.

Hier lees je meer info over de artiesten op de line-up.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over