Introdans en Spinvis bundelen hun krachten met de familievoorstelling VIER VERHALEN EN EEN DAG

Introdans, Spinvis en Saartje Van Camp maken samen de familievoorstelling VIER VERHALEN EN EEN DAG, een muziektheaterproductie die gaat over vrijheid. Erik de Jong (Spinvis) en Saartje Van Camp schrijven het verhaal en de muziek, Adriaan Luteijn en Marlena Wolfe nemen samen met het voltallige danserstableau de choreografie voor hun rekening. De eindregie is van Timothy de Gilde. De voorstelling is op vrijdag 17 mei te zien in Ancienne Belgique, Brussel.

Toekomst en vrijheid

VIER VERHALEN EN EEN DAG is een sprookje, een sprookje over toekomst en vrijheid. Een meisje, Moira, wint een prijs en mag vervolgens drie wensen doen. Ze wenst om in de toekomst te kunnen kijken. Er ontrollen zich drie werelden die zich steeds verder in de toekomst afspelen. Ze wordt geconfronteerd met de vraag: wat betekent het om de toekomst te kennen? VIER VERHALEN EN EEN DAG gaat over vrijheid. Vrijheid om te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te beslissen dat niets staat geschreven en alles te veranderen is.

Eerdere samenwerking

Muzikant, componist en dichter Spinvis, celliste en schrijver Saartje Van Camp en Introdans-choreograaf Adriaan Luteijn werkten al eerder samen. Zij maakten de ambitieuze muziektheaterproductie Kintsukuroi, die in 2014 op Oerol in première ging. De voorstelling was niet alleen een enorm succes, voor Spinvis en van Camp was deze eerste samenwerking met een choreograaf en dansers ook een ware ‘eyeopener’ die duidelijk smaakte naar meer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Spinvis
Datum: 
Vrijdag 17 mei 2019
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over