Op zaterdag 17 december breekt braindance_ ver buiten de gekende muren van de AB Club. Tijdens een XL-editie van AB’s elektronicaconcept wordt het volledige AB Complex omgetoverd tot een gelegenheidsnachtclub in hartje Brussel. Met artiesten als Fatima Yamaha, HAAi, Daniel Avery, Aili en Asa Moto op de line-up belooft de avond een pittige training voor zowel de dansbenen als de hersenmassa te worden.

Sinds 2018 geeft AB met braindance_ een platform aan vooruitstrevende dj’s, bedroom producers en grensverleggende live electronica acts. Na een pauze van 3 jaar trekt AB opnieuw alle dansregisters open. Tijdens een XL-editie gaat ze “all out, all night long” met heavy hitters in de Grote Zaal en een electronicaspeeltuin in de AB Club.

Op de affiche van braindance_ prijken dit jaar: Fatima Yamaha, gekend van zijn hit “What’s a Girl To Do”, HAAi, I. Jordan, Logic1000, de 19-jarige yunè pinku (live) en Techno-veteraan Daniel Avery. Het Brussels-Gentse duo Aili (live) en Asa Moto vervolledigen de soundtrack.

De volledige line-up en info vind je hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over