Met veel plezier mogen we aankondigen dat twee formidabele talenten uit de internationale hiphopwereld, A$AP Rocky en Wiz Khalifa, hun krachten bundelen voor een geweldige double bill tijdens een najaarstournee doorheen Europa!

Deze megatournee gaat van start op 13 oktober in Nottingham, en zal vervolgens Engeland doorkruisen om daarna ook het Europese vasteland te veroveren. De twee kerels staan op 28 oktober op de planken van Vorst Nationaal, voor een afspraak met hun Belgische fans.

Met twee nummer-1-hits in de US Billboard en unaniem overweldigende reacties van zowel het publiek als de critici, wist A$AP Rocky zich duidelijk te positioneren als één van de bekendste rappers van het moment. Zijn tweede plaat, 'At. Long. Last. ASAP' ligt sinds afgelopen mei in de rekken, en is een overweldigend succes. Maar zijn bekendheid gaat verder dan enkel zijn muzikale talent. Zo plaatste GQ magazine hem recent nog in hun lijstje van '20 Most Stylish Men Alive'.

Wiz Khalifa van zijn kant bezweert grote massa's in de States in samenwerking met Fall Out Boy en Hoodie Allen, in het kader van hun 'Boyz of Zummer'-tournee. Hij moet één van de meest getalenteerde artiesten uit de business zijn, en deed recent nog stof opwaaien met zijn megahit "See you Again", die in de soundtrack van de blockbuster 'Fast & Furious 7' terechtkwam. Het nummer schopte het in nauwelijks één enkele week tot de meest gestreamde single, en dat in maar liefst 26 landen. Hij is daarnaast de meest gestreamde artiest in één dag op Spotify, in de states. (4,2 miljoen keer!)

Mis deze uitgelezen kans niet om deze twee fenomenen van de Amerikaanse rapscene live aan het werk te zien. A$AP Rocky en Wiz Khalifa zullen op 28 oktober een concert geven in Vorst Nationaal. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 3 juli om 10u. Op uw plaatsen...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
A$AP Rocky en Wiz Khalifa
Datum: 
Woensdag 28 oktober 2015
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over