Zondagnamiddag was de Antwerpse Bourlaschouwburg het decor van een nieuwe editie van de Aantwaarpse Awaards. In een 4 uur durende shownamiddag, die op sommige momenten nogal langdradig was, werden verschillende Antwerpenaren in de bloemetjes gezet. Yvette Ravell leidde trouwens heel de namiddag in goede banen. De opbrengst van deze awards was trouwens voor het goede doel namelijk Make-a-Wish.

nicole en hugoEen awarduitreiking zonder muziek dat kan natuurlijk niet volgens de organisatoren en gelijk hadden ze. Met toppers als X-factor deelnemer Ivann, Garry Hagger en Nicole en Hugo kreeg het publiek enkele meer dan gesmaakte Antwerpse artiesten voorgeschoteld. Jo Leemans die ook was aangekondigd moest wegens persoonlijke reden wel verstek laten gaan. Voor de grappige noot zorgde komiek Dirk Van Vooren die met zijn sketches de zaal meermaals aan het lachen bracht.

Natuurlijk moesten er ook enkele Antwerpse figuren gehuldigd worden tijdens deze vijfde editie. De voorbije weken konden mensen op www.aantwaarpseawaards.be stemmen op hun wapper van’t stad. Dat is een trofee die mensen maar 1 keer in hun leven kunnen nicole en hugo krijgen voor hun verdiensten. Dit jaar waren Luc Caals bij de mannen en Janine Bisschops bij de vrouwen de gelukkige winnaars. Maar ook de Fixkes wonnen een award voor aonstormend talent en beste artiest werd Katastroof.

Ook Greet Rouffaer mocht een award in ontvangst nemen voor haar Greet Roufaer huis dat als beste doel werd uitgeroepen door burgemeester Patrick janssens. De Antwerpse burgemeester was trouwens niet de enige prominente aanwezige. Ook schepenen Ludo van Campenhout en Philip heylen waren aanwezig samen met een resem bekende Vlamingen als de Strangers, Vicky Versavel, Els de Scheppers, Veronique de Cock en haar 20 kandidaten voor Miss Antwerpen, Liliane St Pierre, Davy Brocatus, Miss Sport 2007 Dorothy Raemdonck, …

Foto's uitreiking 2007

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: