Terwijl we ons voorbereiden op een prachtige festivalzomer op de Grote Kaai, kijken we ook al vooruit naar 2025, een bijzonder jaar in de geschiedenis van de Lokerse Feesten. In 2025 vieren we namelijk het 50-jarig jubileum van de Lokerse Feesten. Wat in 1975 begon als een klein stadsfestival, opgezet door een groep enthousiaste vrijwilligers, is uitgegroeid tot een internationaal evenement.

2025 wordt dus een grand cru feestjaar met heel wat activiteiten in het teken van 50 jaar Lokerse Feesten. Eén van die activiteiten kondigen we vandaag graag al aan. In samenwerking met CC Lokeren verwelkomen we op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2025 een Lokerse Feesten special van Belpop Bonanza. Sinds 2013 maken muziekiconen Jan Delvaux en Jimmy Dewit reeds theatershows, televisie, boeken, speldozen en wandelroutes over de mooiste momenten uit de nationale muziekgeschiedenis. En daar komt in 2025 de Lokerse Feesten bij.

50 jaar Lokerse Feesten dat is duizenden bands en nog veel meer straffe verhalen. Lokerse Feesten is een festival waar niet alleen Eddy Wally of Zangeres Zonder Naam hebben gespeeld, maar ook Slayer en The Sex Pistols. Kun je je inbeelden hoe lang de lijst is met verhalen, anekdotes en duizend-en-één sprookjes? Speciaal voor die gelegenheid trakteren Jan Delvaux en Jimmy Dewit, respectievelijk Hoogleraar Belpopkunde en Master in Draaitafelologie, u op een avondvullend programma.

De ticketverkoop voor deze unieke avonden start zaterdag 15 juni om 11u op https://ccl.lokeren.be/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: