50 artiesten op het MENT FEEST én...de terugkeer van Donaat Deriemaeker naar radio en televisie!

Zondag 18 augustus aanstaande is er het eerste grote MENT FEEST, in het Boudewijn Seapark in Brugge. De hele dag door zullen de fans van MENT TV kunnen genieten van alle attracties en shows die het park te bieden heeft, maar ook van optredens, signeersessies, meet & greets, TV- en radio opnames van maar liefst 50 artiesten uit België en Nederland. De artiestenlijst op 18/8 is ondertussen compleet:

Udo, Maureen, David Vandyck, Trisha, Steve Tielens, Danny Fabry, Wim Leys, Jimmy Frey, Maarten Cox, Patrick Onzia, Lisa del Bo, Sisters Only, Pittaboys, Michael Lanzo, Hits on tour, Maartje Van Neygen, Dennie Damaro, Sugarfree, Teek, Garry Hagger, Jan Vankeerberghen, Eveline Cannoot, Andrei Lugovski, Aïris, Yass, Jessy, Wendy van Wanten, Elke Taelman, Matthias Lens, 3M8S, Tyana, Michael Heaven, Marjolein, Voice Male, Get Ready, Swoop, Gunther Neefs, Ian Thomas, Jeronimo, Salim Seghers, Belle Perez, Bettes, Kato, Vinzzent, Iana, Laura Omloop, Yves Segers, Savanna, Blitz en Frank Galan.

Presentatie van de optredens op het Ment Podium is in handen van MENT gezicht Filip D'haeze. Maar ook Donaat Deriemaeker vindt op 18 augustus terug de weg naar het productiehuis 'Televisiemakers', dat aan MENT TV gelinkt is.

Marc Hallez, Televisiemakers en MENT TV:
"We maakten een aantal jaar samen televisieprogramma's voor de regionale omroepen. Donaat presenteerde onze producties 'De Zomer zit in Nesten' en 'Smaakmaker'. Donaat is de perfect presentator voor de praatprogramma's die worden opgenomen tijdens het MENT FEEST: hij is altijd gedegen voorbereid, vlot, correct en een pracht van een man om mee te werken. Bovendien kent Donaat zowat alle Vlaamse artiesten persoonlijk goed en is hij dus ook de geschikte persoon om hen te interviewen. Als figuur past hij 100% bij de uitstraling van MENT TV, familiaal en vlot. Voor Donaat is zowel radio als televisie niet onbekend."

BOUDEWIJN SEAPARK ALS LOCATIE:
De reeks praatprogramma's met Donaat zal dus volledig worden opgenomen op 18 augustus tijdens het MENT FEEST in Boudewijn Seapark. Bijna alle 50 artiesten zullen langskomen in de mobiele opnamestudio bij Donaat voor een fijne babbel over hun toekomstplannen. Daarbovenop worden de 3M8S die dag ook dolfijnentrailer voor één dag en worden ze daarover ook uitgebreid geïnterviewd.

Alle uitzendingen op MENT TV zijn gepland in de maand september. In het park wordt daarvoor een speciale outdoor radio- en televisiestudio gebouwd, want de programma's worden zowel uitgezonden door MENT TV als door Familyradio.

Marc Hallez: "We pakken het geheel aan binnen de trend van 'visual radio' zoals dat nu populair is en zoals we het kennen van Q-Music, Radio 2 en in Wallonië van Radio Contact, RTL en NRJ. De camera's worden gericht op de radiostudio waardoor de kijker een beeld krijgt van het hele gebeuren. Tussen de babbels komen videoclips als muzikaal intermezzo."

Ook meefeesten met Ment en 50 artiesten op 18 augustus?
Een all-in dagticket voor het Ment Feest kost slechts 25€. Er zijn ook speciale voorwaarden voor kinderen. Alle informatie en tickets vind je via www.boekjeticket.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: