Liefdevol tot '5SOS' gedoopt door hun enorme fanbase zijn Luke Hemmings, Calum Hood, Michael Clifford en Ashton Irwin wereldwijd HET muziekfenomeen van het moment! Een debuutplaat die de top van de charts bestormde in 27 landen, uitverkochte concertzalen over de hele wereld (waaronder Paleis 12 in mei van dit jaar) en vele miljoenen volgers op social media. Hoewel ze zich aan een duizelingwekkend tempo naar de absolute top hebben gewerkt, hebben we nog lang niet het laatste gezien van deze jongens! Ze zijn enthousiast en ambitieus en dromen ervan om in de voetsporen te treden van hun grote helden als AC/DC en INXS. In oktober brengen de Australiërs met 'Sounds Good Feels Good' een tweede album op de markt en onmiddellijk erna trekken ze er weer op uit!

"We hebben ons zo goed geamuseerd tijdens de Rock Out With Your Socks Out Tour! Het was een groot moment voor ons; de eerste arenatournee als headliner, iets waar we altijd van gedroomd hadden. De nieuwe tour wordt nog beter dan de vorige. We willen onze fans de best mogelijke live-ervaring bezorgen. We kunnen niet wachten om ons nieuw album en zoveel meer live naar het podium te brengen. We houden van onze fans en hopen dat ze even enthousiast zijn als wij", aldus de band.

De Sounds Live Feels Live Tour brengt 5 Seconds Of Summer op vrijdag 20 mei naar het Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 23 oktober om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
5 seconds of summer
Datum: 
Vrijdag 20 mei 2016
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over