Black Box Revelation, Woodie Smalls, Raging Fyah, Inna Modja & GRANDGEORGE

Eind volgende week start de ticketverkoop voor Couleur Café 2016 met een pak nieuwe namen. De 27ste editie van het festival komt bovendien in een geheel nieuw jasje. Vanaf volgende week kan u op de website het nieuwe logo, de vernieuwde huisstijl en alle aangekondigde namen ontdekken, samen met een heel pak nieuwe namen. Deze vijf tekenen nu alvast present voor #CoulCaf16.

België’s strafste rock&roll duo Black Box Revelation speelt vanavond de eerste van hun 3 compleet uitverkochte shows in de AB om hun kersverse plaat voor te stellen. Hun Franstalige tegenpool GRANDGEORGE presenteert vandaag zijn prachtige debuutalbum in een uitverkochte Botanique. In Brussel en verder zuidwaarts is de vrolijke singer-songwriter al razend populair, Vlaanderen volgt ongetwijfeld snel.

De eerste rapper op de affiche luistert naar de naam Woodie Smalls. De jonge Sint-Niklazenaar is zich al enkele maanden een weg naar de internationale top aan het rappen. Raging Fyah brengen op hun beurt de warmste roots-reggae vibes mee uit Jamaica. Tenslotte zal ook de Frans-Malinese Inna Modja het prachtige afro-soul concert waarmee ze in januari hoge ogen scoorde in de Ancienne Belgique nog eens komen overdoen op #CoulCaf16.

Eerder bevestigden Ghinzu, Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra, Chronixx en Pat Thomas & Kwashibu Area Band hun komst.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Cafe
Datum: 
1, 2, 3 juli 2016
Locatie: 
Tour & Taxis, Brussel
Meer over