De ‘For Girls Only!’ reeks is al jaren zeer succesvol bij jonge tiener(meisje)s. De reeks bestaat ondertussen uit vijftien romans, drie dagboeken, een vriendinnenboek, een geheim dagboek, een tiental non-fictietitels en een eigen magazine. Meer dan 300.000 boeken vlogen reeds over de toonbank. Naar aanleiding van de tiende verjaardag kreeg de reeks ook een make-over.​

De ‘For Girls Only!’ sleepover zal 450 tienermeisjes de nacht van hun leven bezorgen. Naast workshops ‘hair, beauty & crea’, worden alle ‘besties’ getrakteerd op de film ‘Huisdiergeheimen’ met een hapje en een drankje, gevolgd door een minifuif. De dag erna geniet iedereen samen van een lekker ontbijt. Om het pyjamafestijn met een compleet hoogtepunt af te sluiten, worden er goodiebags voorzien met het boek ‘Vriendinnen voor altijd’ van ‘For Girls Only!’, in de nieuwe stijl.

Het is een primeur voor Kinepolis om een slaapfestijn binnen de bioscoopmuren te organiseren. “Uiteraard nemen we de nodige maatregelen,” stelt Naeyaert, “Een team van professionele en ervaren animatoren zal tijdens de sleepover altijd in de buurt blijven. We werken hiervoor samen met Idee Kids vzw, gespecialiseerd in kampen voor kinderen. Ouders krijgen de avond zelf een document mee met de contactgegevens van de eventmanager ter plaatse, die te allen tijde bereikbaar zal zijn.”

De ‘For Girls Only!’ sleepover gaat door op 27 augustus om 19u bij Kinepolis Antwerpen. Meer info en tickets via www.kinepolis.be/sleepover. Een ticket kost €25,00, inclusief film, overnachting, ontbijt en cadeauboek.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: