Naast gevestigde namen programmeert Couleur Café graag artiesten die mee de toekomst van hun genre bepalen. Zo geldt Snarky Puppy al even als een van de meest toonaangevende bands van de hedendaagse jazzscene. Live zijn ze op hun allerbest, dus mis dit niet op zaterdag 27 juni. Net zoals de onmiskenbare queen van de Brit-Hop en auteur van het alom bejubelde rap-album Grey Area: Little Simz! Zij vervoegen Shaggy, Youssou N'Dour, Lila Iké en Le 77 op een nu al veelbelovende Couleur Café-zaterdag.

Zondag 28 juni verwelkomt het Osseghempark die andere up & coming grootheid van de UK rap scene: Kojey Radical. Voor uw dosis bedwelmende schoonheid moet u die dag bij het Nieuw-Zeelandse genie Jordan Rakei zijn. Eerder bevestigden ook Roméo Elvis, Dub Inc en Brihang al hun komst op de laatste dag van Couleur Café 2020.

Dat maakt bij een totaal van 12 aangekondigde acts voor #CoulCaf2020! Ontdek ze allen hieronder. Zeer binnenkort meer nieuwe namen.

Line-up per dag

Vrijdag 26 juni: Caballero & JeanJass
Zaterdag 27 juni: Shaggy - Youssou N'Dour - Snarky Puppy - Little Simz - Lila Iké - Le 77
Zondag 28 juni: Roméo Elvis - Dub Inc - Jordan Rakei - Kojey Radical - Brihang

Ticketinfo

  • Dagtickets: €48 (inclusief €4 reservatiekosten)
  • Combi 3 Days: €95 (inclusief €5 reservatiekosten)
  • Combi + Camping: €109 (inclusief €5 reservatiekosten)

Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code bij het ticket. De NMBS-code geeft van vrijdag 26 tot en met maandag 29 juni 50% korting op alle treinritten in België.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
#CoulCaf2020
Datum: 
26 -28 juni 2020
Locatie: 
Atomium Square, 1020 Brussel

Reservatie:

Meer over