Sinds 1989 organiseren Jeugdhuis Club 9 en The Roxy Theatre elk jaar hun Drive-In Movie op de parking van Jeugdhuis Club 9. Dit jaar wordt het event gespreid over de twee laatste lange weekends van augustus. De Drive-In Movie start op vrijdag 21 augustus en eindigt op zondag 30 augustus.

"Sinds de lockdown wordt het Drive-In Movie concept met de regelmaat van de klok opgeworpen als een ideale activiteit waarbij social distancing kan gegarandeerd worden. We organiseren dit al jaren, en dit jaar voor de 31e maal om precies te zijn," lacht Ludo Vangenechten van The Roxy Theatre.

Het 'Drive-In Movie' concept

Je geniet van de film onder de open sterrenhemel vanuit je auto of van op het terras (stoelen zijn voorzien). Het filmgeluid zit op de FM-band en ontvang je dus via je autoradio.
Honger of dorst? Geen probleem: knipper met je richtingaanwijzers en onze jeugdhuismedewerkers nemen je bestelling aan de wagen op.

Op het programma staan volgende films:

 • VRIJDAG 21 AUGUSTUS> The Gentlemen
 • ZATERDAG 22 AUGUSTUS > Ford V Ferrari
 • ZONDAG 23 AUGUSTUS > 1917
 • MAANDAG 24 AUGUSTUS > Beautiful Day In The Neighbourhood
 • DONDERDAG 27 AUGUSTUS > Peanut Butter Falcon
 • VRIJDAG 28 AUGUSTUS > Jojo Rabbit
 • ZATERDAG 29 AUGUSTUS > Bad Boys For Life
 • ZONDAG 30 AUGUSTUS > De Kampioenen 4 - Viva Boma

"Op maandag werken we samen met ElaN-filmavonden, die voor hun wekelijkse afspraak, eenmaal per jaar uitwijken naar onze Drive-In Movie. Dan kan je Tom Hanks zien schitteren in A beautiful Day In The Neighbourhood" zegt Tom Hermans (voorzitter Club 9) "Voor de donderdagfilm is er dit jaar een eerste samenwerking met Kiwanis Beringen: De Beerring. We vertonen dan Peanut Butter Falcon een feelgood roadmovie , denk aan het tv-programma Down The Road. De opbrengsten van deze film gaan naar de goede doelen die Kiwanis ondersteunt."

De tickets zijn te verkrijgen online of in The Roxy Theatre. Tickets kosten 8,50 euro per persoon en de dag zelf betaal je 10 euro aan de kassa zolang het niet uitverkocht is. Oldtimers hebben bij ons net dat streepje voor. Kom je met een wagen ouder dan 30 jaar, dan ontvang je aan de kassa een gratis consumptie. Is je slee ouder dan 40 jaar, dan betalen we daar bovenop de inkom van de chauffeur terug!

We houden rekening met de geldende maatregelen inzake veiligheid en hygiëne en we vragen ook aan onze bezoekers om deze maatregelen te respecteren.

Andere Club 9 activiteiten:

Zomerbar: Elke dinsdag (van 19u tot 24u) en vrijdag (van 19u tot 01u) is de zomerbar geopend op het terras van Club 9. Bij slecht weer is er in het Club 9-café een social distancing inrichting.

Workshops

 • Woensdag 29 juli: Workshop basis opsteekkapsel - weg met je saaie coronacoupe.
 • Zondag 2 augustus: Workshop: Miniscoop bouwen. De mannen van Equality Soundsystem leren ons hoe je een eigen scoop bouwt, de box die je bouwt neem je achteraf mee naar huis.
 • Zaterdag 8 augustus: workshop Macramé basisknopen door Karolien- Handmadewithlove
 • Zaterdag 15 augustus: workshop Macramé plantenhanger door Karolien- Handmadewithlove

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: