Gisteren vond in Kinepolis Antwerpen de Belgische première plaats van de Amerikaanse komedie "I Feel Pretty" met o.a. Amy Schumer & Michelle Williams in de hoofdrol. In "I Feel Pretty" krijgt het zelfvertrouwen van een doorsnee onopvallende vrouw plots een boost, zonder dat haar uiterlijk ooit veranderde.

Maar liefst 300 dames en influencials waren uitgenodigd op deze heerlijke feelgood - film, waar alles draait om lichaamspositiviteit, zelfvertrouwen en herkenbaarheid. De première werd bijzonder gesmaakt door de aanwezige genodigden. Filmdistributeur eONE brengt "I Feel Pretty" op woensdag 2 mei uit in de bioscoop.

Ontdek hier de trailer

Synopsis :

Wanneer Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als één van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze er achter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

I Feel Pretty is een film van Marc Silverstein & Abby Kohn met Amy Schumer, Michelle Williams, Rafe Spall, Emily Ratajkowski.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over