Op 29 oktober laatstleden was het precies 8 jaar geleden dat Erik en Sanne hebben opgetreden in CC Gildhof te Tielt. Wie er toen bij was, herinnert zich vast nog het sfeervolle concert met de zigeunerband en is misschien blijven hopen op een volgende passage van het succesrijke duo. Straks is het zover: Erik & Sanne brengen dochter Maartje mee voor een tour door Vlaanderen ter gelegenheid van 30 jaar “Veel te mooi” en zullen op zondag 19 april 2020 (om 15u) in Tielt halt houden. De ticketverkoop loopt al even, maar er zijn nog mooie plaatsen verkrijgbaar via www.puella.be of telefonisch op 09/386.96.36 of 0494/69.65.64.

Dertig jaar Erik en Sanne is ook dertig jaar “Veel te mooi”. En het loont de moeite om dat parelmoeren jubileum te vieren, want zelden was een hit zo universeel geliefd als dat lied. Organisator Leen van Puella hoort het regelmatig als ze de baan op gaat om te flyeren: “Ik ben al fan sinds de tijd van ‘Veel te mooi’”. Al die liefhebbers van het betere Vlaamse lied krijgen nu dus opnieuw de kans om de familie Van Neygen nog eens aan het werk te zien met een bloemlezing uit hun carrière, waarin “Veel te mooi” natuurlijk niet kan ontbreken!

Voor de West-Vlaamse fans is Tielt trouwens de enige stop waarvoor nog tickets verkrijgbaar zijn. In Izegem treden ze in januari ook op met hetzelfde programma, maar daar is het concert reeds uitverkocht. Ook in Tielt loopt de verkoop goed: op de parterre zijn nog maar enkele rijen vrij en op het balkon (van waar je trouwens ook een mooi zicht hebt op het podium!) beginnen de plaatsjes zich ook mooi te vullen. Wacht dus niet te lang als je er bij wil zijn: Erik en Sanne zijn nog steeds populair, dus voor je het weet, kom je te laat als je nog een ticket wil!

Nog niet overtuigd dat dit een niet te missen gelegenheid is? Dan somt Leen nog graag een aantal redenen op waarom je er misschien toch graag bij wilt zijn! Sinds 2015, toen het echtpaar hun 25-jarig jubileum vierde, zijn Erik en Sanne nog maar zelden samen op het podium gespot. Behalve enkele cameo-verschijningen was Sanne zelfs helemaal niet op het podium te zien, terwijl Erik de afgelopen jaren toerde met zijn kompanen Roel Van Bambost en Hans De Booij. Wie het duo dus graag samen hoort, als ze op hun best zijn in hun onevenaarbare duetten, kan er dan ook best als de kippen bij zijn als de kans zich nog eens aandient. Bovendien is dit een unieke kans om ook de jongste Van Neygen aan het werk te zien: Maartje maakte enkele jaren terug furore met haar eerste twee albums, maar haar muzikale carrière verdween daarna even op de achtergrond omdat ze haar eerste stappen zette in de onderwijswereld en die professionele kans de volle aandacht wou geven. Intussen ligt er alweer nieuwe muziek te wachten, die je misschien wel voor de eerste keer te horen krijgt in Tielt!

Allen daarheen, dus! De mensen van Puella en de familie Van Neygen zorgen ervoor dat dit een onvergetelijke, sfeervolle namiddag wordt. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te zorgen dat je die felbegeerde tickets in handen krijgt!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over