Een festival en een frisse Jupiler, het is de ideale combinatie. Een festival en een gratis frisse Jupiler is een nóg betere combinatie! Het kan, op Suikerrock! Tijdens onze 30th Anniversary Party met resident DJ Dirk Stoops op zondag 31 juli – meteen na het optreden van Marco Borsato – delen wij 1000 Jupilers uit aan 1000 Tienenaren. Waarom? Om jullie te bedanken voor de jarenlange steun en het enthousiasme. Zonder jullie had Suikerrock nooit kunnen uitgroeien tot het belangrijkste stadsfestival van het land.

We hebben een kleine procedure voorzien om het geheel in goede banen te leiden. Bedoeling is dat de inwoners van Tienen zich met hun identiteitskaart aanmelden aan de kassa’s op de Veemarkt. Daar krijg je een gratis drankjeton waarmee je zelf een frisse Jupiler of Coca Cola kan gaan afhalen aan een van de togen. We vonden immers niet meteen een kelner die bereid was om met een plateau met 1000 pintjes erop de hele nacht over de Veemarkt te spurten. Kwestie van even praktisch te denken. Zondagavond 31 juli vanaf middernacht is de Veemarkt the place to be!

Suikerrock for Life dankzij Win for Life?

En we blijven maar cadeautjes uitdelen! Tijdens the 30th Anniversary Party op de Veemarkt zullen hostessen 1000 krasbiljetten uitdelen. Stel je voor dat je naar een feestje gaat en thuiskomt met de zekerheid dat je vanaf dan elke maand een vast bedrag zal ontvangen, en dat voor de rest van je leven. 500 euro per maand?! Dan kan er elk jaar wel een ticket voor Suikerrock van af! Het zou zomaar kunnen als je niet alleen partygeluk, maar ook een beetje krasgeluk hebt die zondagavond 31 juli. Nog een reden om die 30th Anniversary Party niet te missen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over