Voorman Domien Van Aerde belooft een nieuwe set van deze onweerstaanbare zeskoppige partyband. Van disco tot electro of house tot rock. Cookies and Cream wagen zich aan elk genre. Invloeden lopen uiteen van Earth Wind & Fire tot Daft Punk of Bruno Mars. Deze formatie is graag gezien op tal van tv-shows in Vlaanderen. Al schuimen deze Antwerpse jongens de meeste diverse feestjes en festivals af. Marktrock in Leuven of de Amsterdam Fashion Week moesten er al aan geloven. Palm Parkies zal volgen, wees gerust.

Royal Funk Force 5x op Palm Parkies

Royal Funk slaat als partyband een luchtbrug slaat tussen Bruno Mars, Pharrell Williams of Stromae. aan. Elk optreden is anders. Om de haverklap worden nieuwe hits en verrassingen te grabbel gegooid. Maar altijd is de ambiance verzekerd, dat spreekt voor zich. Zanger Steve Kashala duikt ook nog op in de achtergrondkoortjes van Natalia of Clouseau. Kompaan Bram Van Outryve was als tv-acteur te zien in ‘David’ of ‘Familie’. Voeg daarbij nog vier topmuzikanten en hun leuze is meteen verklaard: may the force be with you.

Dr. Fred & The Medicinemen 3x op Palm Parkies

Dr. Fred & The Medicine Men hoort al vijf jaar bij de top van Vlaamse covergroepen, denk ook aan Les Truttes of The Magical Flying Thunderbirds. Van stadsfestival tot huwelijksfeest, de band rond voorman Freddy Versluys brengt de sfeer er meteen in. Maar denk niet dat deze band zich daartoe beperkt. Dit combo trok ook op missie naar Kosovo en zelfs Afghanistan om er op te treden voor Belgische militairen. Je leven riskeren om soldaten te entertainen met pop, rock of disco? Chapeau!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: