In hun tien jaar samen als 2CELLOS verzamelde het Kroatische duo van Luka Šulić en HAUSER miljarden streams, ontelbare uitverkochte concerten en miljoenen fans over de hele wereld. Vandaag kondigt het duo hun zesde full-length album Dedicated aan, dat vrijdag 17 september uitkomt via Sony Masterworks.

Het Dedicated album viert het 10-jarig jubileumvan de groep en is vanaf vandaag te bestellen. De naam van het album is een toepasselijke knipoog naar 2CELLOS' voortdurende toewijding aan elkaar, hun fans, hun instrument en hun kenmerkende speelstijl. De groep zal dan ook hun langverwachte terugkeer maken naar het podium ter ondersteuning van het nieuwe album, de aftrap van hun 2022 U.S. Dedicated Tour op 26 maart in Rosemont's Allstate Arena voordat ze stoppen bij iconische locaties, waaronder New York's Barclays Center (3 april) en Los Angeles' Hollywood Bowl (15 april) (Europese data tbc).

Ook is er een begeleidende videoclip met speciale en nooit eerder vertoonde momenten uit de carrière van het duo in de afgelopen tien jaar. Je kan deze bekijken via: https://www.youtube.com/watch?v=ifq-GxtMXv0

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over