Na de afgelopen tien jaar samen te zijn als 2CELLOS, zes studioalbums, miljarden streams, shows op de meest iconische locaties over de hele wereld en bijna 1 miljoen verkochte tickets voor hun zinderende live shows, kondigt het duo Luka Šulić en HAUSER vandaag het volgende en laatste deel aan van hun wereldtour aan en onthullen ze dat 2022 de laatste tour samen zal zijn als 2CELLOS.

Het duo zegt: “Deze tournee is het hoogtepunt van alles wat we als de 2CELLOS hebben bereikt. Dit worden onze grootste shows voor het grootste publiek. We hebben samen de berg beklommen en we hebben de top bereikt van wat we samen kunnen doen. We zullen alles wat we hebben geleerd van het samen spelen in deze shows stoppen. Ze zullen intens zijn, ze zullen rocken, ze zullen ontroerend zijn, ze zullen emotioneel zijn. We geven ons helemaal voor deze shows - en dan kunnen we de 2CELLOS laten rusten. Vier jij het met ons mee?!”

Tickets zijn te koop vanaf aanstaande vrijdag 10 september om 10 uur via www.mbpresents.be.

OVER 2CELLOS

2CELLOS is de eclectische, internationale sensatie bestaande uit twee klassiek geschoolde cellisten die op YouTube virale bekendheid verwierven met hun vertolking van Michael Jackson's 'Smooth Criminal' uit 2011. Het duo, Luka Šulić en HAUSER, hebben sindsdien naam gemaakt met hun zinderende en dynamische speelstijl. Samen hebben 2CELLOS maar liefst 1,3 miljard YouTube-views, 5,5 miljoen YouTube-abonnees, 1 miljard streams en bijna 1 miljoen verkochte tickets. 2CELLOS heeft de cello naar ongekende hoogten gebracht, omdat hun kenmerkende stijl de grenzen tussen muziekgenres doorbreekt, van klassiek en filmmuziek tot pop en rock. 2CELLOS staat bekend om hun spetterende live shows en speelde wereldwijd uitverkochte shows op historische locaties, waaronder de Radio City Music Hall in New York City, de Royal Albert Hall in Londen en het Sydney Opera House. Het duo trad op samen met muzikale grootheden Steven Tyler, Andrea Bocelli, Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age en George Michael, om er maar een paar te noemen, en werd uitgekozen door Sir Elton John om zowel als opener van zijn tournee op te treden als onderdeel te zijn van de live band van de iconische zangers. 2CELLOS viert dit jaar hun 10e verjaardag en werkt hard om nieuwe stratosferen te blijven bereiken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
2CELLOS
Datum: 
31 MEI 2022
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over