Ook 2BE laat de kerstdagen niet onopgemerkt voorbij gaan en zorgt voor een flinke portie winterse humor. Op donderdag 24 en vrijdag 25 december 2015 zorgt de zender voor een hilarische kerst. Op kerstavond, 24 december, staat er een Christmas Special van de wereldberoemde buikspreker Jeff Dunham op het menu. Op kerstdag, 25 december, kruipt Sacha Baron Cohen in de huid van een dictator in de tv-première van de Amerikaanse komedie The Dictator.

Comedy Live: Jeff Dunham’s very special christmas special op donderdag 24 december 2015 om 22.35

Kerst wordt ten huize Jeff Dunham op een zeer aparte manier gevierd. Zo nodigt de comedian zijn poppen uit om samen met hem gezellig Kerstmis te vieren. Jammer genoeg delen zijn speciale vrienden niet hetzelfde enthousiasme met hilarische gevolgen van dien. Achmed the Dead Terrorist, Bubba J en Peanut maken onder meer een eigen versie van enkele kerstklassiekers. Dunham bezorgt de kijker een allesbehalve traditionele feestdag.

De special wordt voorafgegaan door de avonturenkomedie Your Highness om 20.35.

tv-première van The Dictator op vrijdag 25 december 2015 om 22.55

Op kerstdag laat Sacha Baron Cohen, bekend van onder meer zijn rol in de film Borat, zich opnieuw volledig gaan. Dit keer gaat hij door het leven als de meedogenloze dictator Aladeen in de Amerikaanse komedie van Larry Charles.

Een bezoekje aan Amerika loopt niet helemaal zoals gepland. Aladeen wordt gegijzeld en zijn troon wordt overgenomen door een naïeve geitenherder die als twee druppels water op hem lijkt. Aladeen zit in zak en as, maar wil er alles aan doen om zijn macht en luxeleven terug te winnen. Hij krijgt daarbij de hulp van Zoey, de mooie en vrijgevige eigenaresse van een biowinkel. Samen proberen ze koste wat het kost te voorkomen dat Aladeens land in verkeerde handen valt.

Fans van een stevige portie spanning en actie zitten om 20.35 goed met Die Hard 2.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: