Liefde kent geen grenzen, dat heeft het eerste seizoen van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond dubbel bewezen met de mooie koppels Jan en Romina en Manu en Hilde. Ook dit jaar gaan 5 Vlaamse boeren in het buitenland op zoek naar een lief van hier. Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 april stelt VTM elke dag een nieuwe boer voor, tussen VTM NIEUWS en Familie, omstreeks 19.55. Vanavond beet de 25-jarige akkerbouwer Victor uit Bulgarije de spits af.

“Het eerste wat ik heb gedaan twee weken voor ik naar hier kwam, is opgezocht hoe tarwe eruit ziet en wat je ermee kan doen. Youtube en Wikipedia: ongelooflijk is dat!”

Victor is een ambitieuze ondernemer pur sang. Als deel van een tweeling werd hij geboren in Oostende. Toen hij 4 was verhuisde hij met zijn familie naar Bulgarije en hij was amper 20 wanneer hij zich daar ontfermde over een noodlijdende boerderij in Tsar Petrovo, op 4 uur rijden van de hoofdstad Sofia. Onder Victors goede invloed verdriedubbelde de boerderij na amper 5 jaar en ondertussen staat de jongeman aan het hoofd van een van de grootste landbouwbedrijven in Europa, met 55 mensen die voor hem werken. “It pays off to work hard. Het eerste wat ik heb gedaan twee weken voor ik naar hier kwam, is opgezocht hoe tarwe eruit ziet en wat je ermee kan doen. Youtube en Wikipedia: ongelooflijk is dat! (lacht)” Op de mega-boerderij worden de 4000 hectaren land intensief ingezet voor het verbouwen van tarwe, zonnebloemen, maïs, koolzaad, kruiden,… maar ook lopen er 200 schapen rond, varkens, geitjes, schapen,...

Naast het werk houdt Victor van sporten, reizen en dollen met zijn 16 honden. Op liefdesvlak kijkt Victor uit naar een zelfstandig Vlaams meisje dat haar mannetje staat, en ook al wel wat van de wereld heeft gezien. “Om eerlijk te zijn: ik hou van alles. Ik luister naar alle soorten muziek, ik eet alles, ik reis overal heen. Het zou geweldig zijn moest ik een meisje vinden die ook overal plezier in vindt.”

Morgen maakt de kijker kennis met Marianne (40) uit Finland, en later op de week met Etienne (55) uit Kaapverdië, Stephan (33) uit Canada en Gerard (43) uit Duitsland.

Schrijven kan via vtm.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over