VTM viert dit jaar de 25ste zomer en doet dat op het scherm met de terugkeer van twee iconische programma’s, die met humor onder handen zijn genomen. Chris Van den Durpel en zijn typetjes zijn elke weekdag aan zet in het entertainend spelprogramma Familieraad. En Willy Sommers vormt met Nathalie Meskens, die verdacht veel op Anne De Baetzelier gelijkt, het presentatieduo van Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien. De twee edities van deze spetterende muziekshow worden opgenomen aan de kust, gedurende vele jaren het favoriete speelterrein van VTM tijdens de grote vakantie.

VTM zegt voor deze 25 jaar ook een welgemeende en dikke merci aan heel Vlaanderen en doet dat met een spektakel vol magie. Op woensdag 20 augustus 2014 wordt iedereen –groot en klein, jong en minder jong- uitgenodigd om naar Nieuwpoort af te zakken en samen te genieten van een feeëriek spektakel van water en vuur met een mix van muziek, acrobatie, vuurwerk en special effects.

Save the date: 20 augustus 2014 om 22.00 in Nieuwpoort. Meer details over deze dikke merci vol magie volgen. De aankondigingstrailer kan je in preview bekijken door hier te klikken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: