Kinepolis stunt op woensdag 24 juli met Deadpool Day en kondigt vol trots de voorverkoop aan van de meest verwachte film van het jaar: Deadpool & Wolverine.

Geen chimichanga's op het menu, maar wel middernacht- en ochtendvertoningen in alle Kinepolis-bioscopen. Brussel en Antwerpen doen er nog een schepje bovenop met elk uur (!) een vertoning van Deadpool & Wolverine, en dat maar liefst 24 uur lang! Zet je wekker alvast en maak je klaar om rond middernacht te genieten van dé ultieme bromance van je favoriete antihelden. Want zeg nu zelf, is er iets waanzinniger dan in het midden van de nacht te genieten van je favoriete antihelden op het grote scherm?

Bereid je voor op een nacht vol actie, humor en een flinke portie waanzin, want de langverwachte film van dit iconische duo komt naar Kinepolis en fans kunnen nu al hun tickets reserveren voor een onvergetelijke filmervaring. Om deze beleving nog intenser te maken, zal de film te zien zijn in verschillende technologieën: IMAX, 4DX, Laser Ultra en Screen X. Je zou knettergek moeten zijn om dit te missen, en we weten allemaal dat jij niet gek bent, toch?

Scoor hier je ticket en duik in het Deadpool & Wolverine-universum tijdens onze middernacht- en ochtendvertoningen in alle Kinepolis-bioscopen. Of sluit je aan bij deze epische bromance tijdens Deadpool 24/7 in Antwerpen of Brussel. Trek je rode of gele spandex aan - tenzij je er natuurlijk uitziet als een banaan in een te strakke verpakking -, we don’t judge ;-).

Mis deze kans niet, want episch wordt het gegarandeerd! See you later, chimichanga-liefhebbers en fans van onze legendarische Wolverine!

Pssst! By the way ontvangt iedereen op Deadpool Day een unieke Deadpool-goodie (zolang de voorraad strekt).

Programma

23/07 23u59 Start Deadpool Day

Non-stop screening van Deadpool & Wolverine

24/07 23u59 Einde Deadpool Day

Tickets voor de Deadpool Day zijn verkrijgbaar via de website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: