De 21ste editie van uw favoriete festival vindt plaats op zaterdag 21 juni 2014. Het ideale feestje voor een mooie start van de zomer! En een feestje wordt het... open lucht, op het gezellige Mercaroteiland met heel wat lekkers, maar vooral muziek, muziek, muziek.

Vrijdag 20 juni starten we om 19u00 met de ‘Repmond Rock Zomerbar’, iedereen van harte welkom op ons eiland om bij de ondergaande zon aan de Schelde van een lekkere cocktail of Smadder te genieten. Zaterdag 21 juni gooien we om 15u00 de deuren open en kan je achtereenvolgens genieten van:

Hoofdpodium: Dyna Dee & FriendsHorses On FireCoelyCustomsRaymond Van Het Groenewoud en Gunther D (stubru)
Maes DJ Stage: Lokale dj, Ilse Liebens (stubru, De Maxx)RakkaTurntable DubbersHindu Radio DJ’s

Steun Scouts Rupelmonde
Eind vorig jaar hebben de scouts van Rupelmonde hun onveilige lokaal moeten verlaten. De komende jaren zal er gebouwd worden aan een nieuw, veilig lokaal. Maar bouwen kost geld… daarom heeft Repmond Rock vzw beslist om de opbrengst van Repmond Rock 2014 integraal te schenken aan Scouts Rupelmonde. Elke euro die u besteedt, komt dus bij het goede doel terecht!  

Voorverkoop start 1 april
Repmond Rock is er voor iedereen…en dat willen we zo houden. Dit jaar kost een inkomticket minder dan ooit. Vooral als u het in voorverkoop koopt. Van 1 april tot 1 juni betaalt u slechts € 10 voor een ticket. Daarna is het de kassaprijs van € 15. De voorverkoopadressen vindt u hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Repmond Rock
Datum: 
20 en 21 juni 2014
Locatie: 
Rupelmonde

Reservatie:

Meer over