GREASE THE ARENA SHOW

Beleef ‘Grease’ op de eerste rij met meet & greet – dankzij 500 party seats!

Na het grote succes van het arenaspektakel ‘Peter Pan, The Never Ending Story’ lanceert Music Hall een nieuw ambitieus project: ‘Grease, The Arena Show’. Het wordt ‘Grease’ zoals je het nog niet eerder zag, in een indrukwekkend spektakel met internationaal toptalent. Wat mag je verwachten? Hippe Pink Ladies en stoere T-Birds anno 2013. Geen petticoats en vetkuiven dus, maar een hedendaagse look en stoere tattoos. ‘Grease, The Arena Spectacular’ is een blitse, energieke en moderne kijk op dit universele liefdesverhaal

Nog net niet op het podium: de ‘party seats’

Als je de show van op de eerste rij wil mee maken, kan je één van de 500 party seats boeken. Dichterbij kan je de show niet beleven, en er is meer. Met een reservatie voor een party seat op zak, feest je na de voorstelling gewoon verder. Je ontmoet de cast en bent welkom op de afterparty met dj. Zo zal ‘Grease’ nog een heel jaar bij je blijven nazinderen – en het jaar is nog maar net begonnen!

 Showbizzbeest Dimitri Vantomme speelt ‘Teen Angel’

Voor de rol van ‘Teen Angel’ tekent Dimitri Vantomme, een podiumbeest pur sang. Dimitri draait al enkele jaren mee in de vaderlandse showbizz, en weet als geen ander een groot publiek te entertainen. De meeste mensen kennen hem van Idool, We like to party (JIM) of zijn Europese mosterhit Seven nation Army.  In ‘Beauty School Drop Out’ zal hij de arena ongetwijfeld tot het kookpunt brengen. “Ik ben echt zot van ‘Grease’ en ben dus heel blij dat ik ook een plaats krijg in dit nieuwe spektakel. Ik kijk er enorm naar uit om met al die internationale dansers en zangers samen te werken. Mijn jaar is goed gestart.”

Tijdens ‘Grease, The Arena Spectacular’ staan meer dan veertig zangers en dansers op het podium. De ‘Grease’-klassiekers worden gebracht door een uitgebreide liveband onder leiding van Hervé Martens.

Wist je dat?

  • … het exact 35 jaar geleden is dat de film ‘Grease’ werd uitgebracht?
  • … de film ‘Grease’ definitief de (film)carrières lanceerde van John Travolta en Olivia Newton-John?
  • … de film, vanwege zijn 20e verjaardag, in 1998 opnieuw in de zalen te zien was?
  • … een jaar voordien een dancemix van verschillende nummers uit de film werd gereleased en een gigantische hit werd?
  • ... Randal Kleiser, de regisseur van de filmversie, het nummer ‘You’re the one that I want’ vreselijk vond?
  • … in 1982 een veel minder succesvol vervolg in de bioscopen kwam, met een piepjonge Michelle Pfeiffer in de vrouwelijke hoofdrol?
  • … de film gebaseerd was op de oorspronkelijke toneelmusical ‘Grease’, die in 1971 in wereldpremière ging in Chicago en in 1972 zijn Broadwaypremière kende?
  • … de oorspronkelijke ‘Grease’ met 3388 voorstellingen tussen 1972 en 1980 één van de langstlopende musicals ooit op Broadway is?
  • ... Music Hall in 2007 al eens eerder ‘Grease’ bracht, maar dan in de ‘traditionele’ musicaluitvoering?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Grease, The Arena Show
Datum: 
3-5 januari 2014
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

0900 69 900
Meer over