Na de succesvolle - en schokkende - seizoenen in de UK en Amerika, volgt MTV nu met haar eerste seizoen van Just Tattoo of Us Benelux!

Naast de splinternieuwe lokale versie van het programma, introduceert MTV ook haar nieuwste talent; Jaimie Vaes, die samen met MTV host Koen Kardashian de presentatie verzorgt. Wekelijks begeleiden ze de deelnemende duo's bij de spannende, hilarische en pijnlijke (letterlijk en figuurlijk) momenten. MTV's Just Tattoo of Us Benelux is Jaimie's eerste televisieprogramma als presentatrice.

In de Nederlandstalige versie van MTV's Just Tattoo of Us verwelkomen Koen en Jaimie verschillende duo’s: vrienden, familie of koppels, die voor elkaar een tattoo ontwerpen. Maar er is een catch: ze krijgen de tattoo pas te zien wanneer deze al is vereeuwigd op hun huid; de ultieme vertrouwenstest. De tattoo-designs lopen uiteen van grappig, tot inspirerend, van hartverwarmend tot ronduit awkward!

Over Koen Kardashian

Koen presenteert sinds 2016 voor MTV en is hét gezicht van Instafamous, Meekijken met (waarin hij een aflevering kijkt met de Ex on the Beach: Double Dutch cast en hun vrienden en familie) en diverse MTV specials. Koen startte zijn carrière als model en heeft als influencer inmiddels een grote following opgebouwd.

Over Jaimie Vaes

Jaimie heeft een zeer succesvolle carrière als styliste. Ze stylet een keur aan grote (inter)nationale sterren. Op instagram verwent ze haar grote following regelmatig met prachtige plaatjes van onder andere haar tweede woonplaats Ibiza en haar leven samen met superster Lil' Kleine.

MTV's Just Tattoo of Us Benelux is vanaf 17 maart elke zondag om 21.30 uur te zien op MTV. #JustTattooOfUsBLX

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: