Woensdagavond vond het grootste harddance-event van België voor de 2de maal plaats namelijk: Bassleader. Meer als 18.000 feestvierders kwam voor deze 2de editie afgezakt naar Flanders expo in Gent. Bassleader mag zich terecht het snelst groeiende dance-event van België noemen. Met namen als Ruthless, Dark E, DJ Coone, Q-ic & Gost, DJ Mystery en nog vele andere had Bassleader trouwens de absolute top naar Gent gehaald.

De organisatie heeft kosten nog moeite gespaard om van deze 2de editie een ware Bassleader 2007legende te maken. Liefst 6 stages werden opgesteld en elke stage had wel zijn eigen karakteristieken. Zo hing in de Optical room een LED wall van maar liefst 196m² waarop prachtige visuals te zien waren, zeer indrukwekkend. Volgens vele was de Gravity hall, vooral pure jump, de beste zaal. Met een line up als namen Looney Tunez, Dark-E, Binum, Ruthless, Furax, … kon natuurlijk ook niemand blijven stilstaan.

“Hardcore will never die” dat gezegd paste wel bij deze editie van Bassleader. In de Chemical stage, de Harcore stage, stond dan ook garant voor het hardste werk. Bass D & King Matthew, Outblast VS Korsakoff, Neophyte en Promo zorgde er samen met de live performance van Angerfirst dat men ons even terug waagde in het Thunderdome tijdperk, een heerlijk gevoel.

Bassleader 2007Er is trouwens goed nieuws voor de dance-fanaten onder ons. De datum voor Reverze 2008 in intussen prijsgegeven. Op 28 februari 2008 maakt dit groot dance - event weer het Sportpaleis onveilig. Het goede nieuws houdt trouwens niet op want op 1 september komt er in samenwerking met Laundry Day ook een Bass Events Outdoor stage op het grote dancefestival op het Eilandje in Antwerpen. Met namen als Binum, Coone, D-Feat, Da Boy Tommy & Da Rick, Dark-E, Darkraver, Ghost, Q-ic, .. beloofd ook dit een groot feest te worden.

In ons fotoalbum vindt je trouwens nog een uitgebreide fotoreportage van Bassleader 2007.

Foto's Bassleader 2007

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: